Rakennekynnet

Rakennekynsien hinta 50€

akennekynnet sopivat lähes jokaiselle  jos itse niitä toivoo. Erityisen paljon niitä suosivat naiset,joiden työssä kädet näkyvät.

Monet arvostavat käsien huoliteltua ulkonäköä, mutta eivät halua uhrata  aikaansa kynsilakan  kuivumiseen. Jos kyntesi ovat hauraat tai liskottuvat, mutta kasvavat nopeasti omien kynsien vahvistaminen geelillä sopii todennäköisesti sinulle.Geelimenetelmällä voidaan myös piilottaa kynsien väri ja muoto-ongelmia.

Yleensä kukaan ei halua pureskella geelikynsiä. Rakennekynnet ovat kestävät, mutta kohtuus kaikessa. Pitkä terävä kynsi vaurioituu helpommin kuin kohtuu mittainen geelivahvistettu oma kynsi.Tavoissa ja tottumuksissamme on suuria eroja,siksi on mahdotonta etukäteen tietää kuinka kauan kynnet kestävät. Lisäksi kestoon vaikuttaa se millaiset kynnet on valittu, kuinka nopeasti luonnonkynsi kasvaa ja kuinka paljon asiakas haluaa niitä itse hoitaa.

Normaali kestoaika on 3-4 viikkoa. Säännöllisesti käytetty väritön kynsilakka ja kynsinauhaöljy lisäävät kestoaikaa.

Rakennekynsien etuja

  • Rakennekynsi suojaa omaa kynttäsi repeämiltä ja halkeamilta ja on kovempi kuin oma kyntesi
  • Kynsien purijalle ja kynsinauhaongelmaiselle rakennekynnet ovat hyvä apu
  • Rakennekynsiin voidaan tehdä kynsipedin pidennys
  • Huom. Rakennekynnet tulee huoltaa ja poistaa hoitolassa. Huoltoväli n. 3-4 viikkoa.

Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopivat kynnet

Kynnet voidaan tehdä oman kynnen geelivahvistuksena, jolloin pidennyksiä ei laiteta. Kyntesi kasvavat yleensä pituutta nopeasti, kun niiden suojana on geeli. Myös oman kynnen vahvistukseen voidaan laittaa koristeluja. Pidennys voidaan tarvittaessa laittaa vain osaan kynsistä.

Vasta-aiheet rakennekynsille Rakennekynsiä ei tule laittaa mikäli kynsissä on tulehdusta, sieni-infektiota, rikkonainen iho tai haavoja. Punoitus ja turvotus voivat olla merkkinä tulehduksesta.

GELLAK-GEELILAKKAUS

Gellak-geelilakkaus on ohut ja kaunis kuin kynsilakka, mutta sillä on värigeelin kesto. Se on Gelinium-kevytgeelauksia hiukan vahvempi ja rakennekynsiä muistuttava vaihtoehto, jolla kynsiä voidaan pidentää jonkin verran sekä rakentaa niille tukeva, kestävä muoto.

Gellak on erinomainen tuote luonnonkynnen vahvistukseen. Saatavilla on paljon ihania lakkamaisia värejä. Myös kaiken tyyppiset koristelut ovat mahdollisia. Gellak-geelilakkaus huollatetaan hoitolassa hiomalla.

Gellak-tekniikan etuja:

  • kestävät ja kauniit kynnet n. 2-4 viikkoa
  • vahvistaa ja suojaa luonnonkynttä
  • paljon väri ja koristeluvaihtoehtoja

Yhteystiedot

Osoite: Ratsukatu 8, Espoo (Leppävaara)

Puhelin: 0406800577

Sähköposti: abelterje@gmail.com